Wessels Media

Wessels Media ontwikkelt en produceert tv- & online programma’s en evenementen voor onze talenten.

Schermafbeelding 2014-10-22 om 15.00.20

Wessels Media, ontwikkelde en produceert het RTL Telekids programma Totally Fit Kidz. Een kinderprogramma over voeding en bewegen. In Totally Fit Kidz proberen presentatrice Ingrid Jansen en acteur/presentator Elindo Avastia basisschoolkinderen en ouders bewust te maken van gezonde voeding en beweging. Elindo en Ingrid bezoeken briefschrijvers om samen gezonde traktaties en verrassingsontbijtjes te maken. Brengen we de kinderen letterlijk en figuurlijk in beweging. Bezoeken we bekende sporters en strijden basisscholen om de titel: “Totally Fit School”

Het derde seizoen is vanaf 15 april 2017 te zien. Het eerste seizoen van Totally Fit Kidz was vanaf 1 september 2014 tm 17 december 2014 te zien bij RTL Telekids. Het tweede seizoen is te zien vanaf 5 oktober 2015 tm 6 november 2016 en werd in eerste kwartaal van 2016 herhaald. Inmiddels wordt er druk gewerkt aan een derde seizoen en zal in de zomer van 2016 de tweede serie nogmaals bij RTL Telekids te zien zijn.

 

YT Profielfoto

Hitkrant is een concept waarin Wessels Media online programma’s maakt. Op het Youtube -kanaal staan celebs centraal. We nemen  Nederlandse girls & boys mee in de (on)gewone wereld van de celebs. Wekelijks verschijnen er diverse programma’s op het kanaal. Zo gaan we “Closer to to stars” tijdens de backstage reports en Hitkrant Cribs, lanceren we in juli  het wekelijkse item “One Vlog of Fame” en leren we celebs echt goed kennen met de “Candy Machine”.Onderdeel van Hitkrant Studio was in 2015 de producties van de Hitkrant Hitte Golf Awards, waar ieder jaar de Hotste Hunk van Nederland wordt gekozen door de lezeressen van de Hitkrant.

Daarnaast brachten we de single  “R U Ready” van Elindo Avastia, “Be Good To Me” van Sietske en  A.L.I.V.E. van Martijn Stoffers, onder Wessels Media,  in eigen beheer uit. Alle 3 de singles belanden weken lang in de KIDSTOP20 en werden opgenomen op diverse verzamelalbums.

LOGIN