Martijn Stoffers

12/09/2012 18:54

Martijn Stoffers

De Nederlandse zanger Martijn Stoffers en zijn drie Duitse vrienden vinden twee jaar geleden dat Duitsland nog een schlagerboyband mist. In dat jaar wordt Feuerherz geboren. Inmiddels verovert de boyband talloze Duitse podia en zijn ze graag geziene gasten op de Duitse tv.

Martijn Stoffers is een multitalent. Zingen, dansen, acteren, presenteren én hij is model. Stoffers komt uit het Gelderse Nunspeet. Na zijn vwo probeert hij een aantal studies uit zoals rechten en de hogere hotelschool. Het blijkt beide niet zijn ding en tijdens een bijbaantje in Spanje, ontdekt hij dat de entertainmentindustrie hem goed ligt.

Na een geslaagde castingrondes verhuisde Martijn in 2011 naar Keulen, waar hij met de band “JAMATAMI” een contract tekende bij  Super RTL en Coconut Music. De kijkcijfers van de dagelijkse tv-serie rondom de band waren zo goed, waardoor hun eerste single op in zowel de Duitse als de Oostenrijkse Top 30 binnen kwam. Na 40 afleveringen, 4 singles en 3 videoclips gaf de band in augustus 2012 hun laatste optreden. Met een rugtas vol ervaringen kwam Martijn in 2013 terug naar Nederland

In Nederland presenteerde Stoffers daarna voor Hitkrant, kwam hij met zijn solo single ‘A.L.I.V.E.’ hoog in de KidsTop20, was hij te zien als discipel in de “tv-musical” The Passion en speelde hij de hoofdrol in de musical Disney Live: Rock’n road show.

Bekijk hier de videoclip.

Bekijk hier de showreel van Martijn

LOGIN