Elindo Avastia

24/09/2012 20:00

Schermafbeelding 2016-01-08 om 09.37.17

Elindo Avastia (22) is een Nederlandse (musical) acteur. En werd op 18 jarige leeftijd bekend door zijn rol, als Tom Bosch, in de KRO-serie VRijland. Elindo is momenteel te zien als hoofdrolspeler  in de Studio100 –serie Ghost Rockers.  Als Jimmy volgt hij les aan de Dam Academie, een prettig gestoorde artiestenschool voor dans, acteren en muziek. In deze bruisende omgeving krijgt hij het met zijn klasgenoten aan de stok met de schooldirecteur, bij deze strijd kunnen ze rekenen op hulp uit “spookachtige” hoek.

Elindo Avastia en de andere 4 bandleden ontvingen in februari 2015 hun eerste gouden plaat. De Ghost Rockers verkochten in 1 week tijd meer dan 10.000 CD’s. In juni 2016 ontvingen ze wederom een gouden plaat voor hun tweede album.

Ghost Rockers is zowel in  België Nederland te zien. En eind van 2016 zullen de Ghost Rockers op het witte doek verschijnen. De bioscoopfilm zal de titel “Ghost Rockers voor altijd” krijgen. Voorafgaande aan de film zullen in 2015 ook weer een aantal theaterconcerten gegeven worden en zijn de Ghost Rockers te zien in het theater in Plopsaland.

Dans, acteren en muziek stroomt door  Elindo’s aderen. Zo speelde hij al diverse kleine musical producties en won in 2013 zelfs  de Tom Odems Musical Award voor “Beste Solist. . Elindo leerde de kneepjes van het vak van o.a. Maurice Wijnen, Renee van Wegberg en Mike Weerts.

En deze multitalent droomt er van om van zijn hobby zijn werk te maken. En boven aan zijn lijstje staat de rol van Simba in de Lion King of Aladin in de gelijknamig musical.

 

LOGIN